Koncertet 2017

Universiteti i Arteve i Tiranës, salla e koncerteve


06. Tetor 2017 

ora 19:00                      

Luciano POMPILIO (Italy)

KONCERT I GJENERATËS SË KITARISTËVE TË RINJ

Vendim THAQI (Kosovë / Belgjikë)

Arbër ÇERRI (Shqipëri)

Arben HOXHA (Shqipëri / Zvicër)

Adrian SHAHINLLI (Shqipëri)

 


07. Tetor 2017 

ora 19:00                      

Ansambli i kitarave i Universiteteve të Arteve të Aachenit dhe Tiranës

nën drejtimin e Prof. Hans-Werner HUPPERTZ (Gjermani)

 Solistë: Admir DOÇI (Shqipëri), Hans-Werner HUPPERTZ (Gjermani), Grigor YLLI (Shqipëri / Greqi) 

KONCERTI I FITUESVE TË KONKURSIT NDËRKOMBËTAR TË KITARISTËVE TË RINJ

CEREMONIA E NDARJES SË ÇMIMEVE

  


ARTISTË 2013 - 2015

 Christoph Borter (Switzerland)

 Danijel Cerovic (Montenegro)

 Petar Culic (Croatia)

 Admir Doçi (Albania)

 AMADEUS GUITAR DUO (Germany)

MONTENEGRO GUITAR DUO (Montenegro)

 Pino Feola (Italy)

Dave Goodman (Canada)

Helidon Goro (Albania)

Ensemble GUITARRA A SEIS

Callum Henshaw (Australia) 

Blerta Ristani Jakova (Albania)

Han Jonkers (The Netherlands)

 Dale Kavanagh (Canada)

Thomas Kirchhoff (Germany)

Matthias Kläger (Germany)

Albana Kola (Albania)

Leon Koudelak (Czech Republic)

Goran Krivokapic (Montenegro)

Carsten Linck (Germany)

Anders Miolin (Sweden)

Edison Misso (Albania)

Neno Munitic (Croatia)

Edmauro de Oliveira (Brasil)

Goran Perisic (Montenegro)

Aristidh Prosi (Albania)

Michael Sagmeister (Germany)

Xhevdet Sahatxhija (Kosovo)

Alma Seferaj (Albania)

Knut Schoch (Germany)

Jens Stibal (Germany)

Harald Stampa (Germany)

Albanian Radio-Television String quartet (Albania)

 


 

 

 
 

Kind support of donors & contributors

SPONSORS